Kapitel 7
Skolepigerne kommer og går
— Tirsdag, 10.4.01 —

Trish er lidt anspændt på grund af vores kommende møde med Tommy. I morges, da hun ringede, skulle jeg beslutte mig for let stivelse eller kvikvask af to af Matts favoritskjorter.
”Kan det ikke godt lade sig gøre,” tiggede jeg den sfinks-lignende assistent, der håndterede min ordre, men hun var helt uberørt over min panik. ”Jeg lovede min mand, at de ville være klar til i aften.”
Jeg tog min telefon, mens hun gik ud bagved for at diskutere det.
”Jasmine bekræftede, men hun er temmelig besværlig med hensyn til fordelingen af pengene. Og Charmaine har ikke ringet tilbage. Er hun pålidelig?” spurgte Trish.
Jeg blev lidt irriteret. Er det Jasmines måde at fortælle mig på, hun stadig er sur? Hun ved godt, det var mig, der gav Trish hendes nummer.
Denne uge vil Tom have et helt klasseværelse, i hvert fald en kvartet af torturelever, med ”Thalia” (Trish) som instruktør. Hun skal fortsat spille chefforhørsleder. Selv om jeg stadig er elev, er jeg blevet forfremmet til ”lærer-assistent.” Og jeg hjælper Trish med at rekruttere. Mit budget denne uge afhænger delvis af at indkassere halvdelen af Trishs kommission fra to ”nye piger” – Jasmine og Charmaine. Nye for Trisha, forstås.
”Jeg skal nok tale med hende,” lovede jeg.
”Med Charmaine? Eller Jasmine?”
”Begge to. Og jeg skal nok sørge for, at det er ok med Jasmine.”
”Hun vil sende mig forretninger til gengæld. Hun bryder sig ikke om at få en andel. Eller betale en, vil jeg tro.”
Jasmine er imperiebygger, hun foretrækker at bytte kunder. Det er sådan, man får en forretning til at vokse. At tage mod kommission er en god måde at samle lidt hurtige penge op på, men det er ikke altid den bedste langsigtede strategi.
Jeg så mig omkring for at være sikker på, at jeg var alene, så dæmpede jeg stemmen.
”Jasmine har gode kunder. De er nemme.” Rent faktisk er hendes kunder meget nemmere end nogen af dem, jeg har set fra Trish. ”Du vil ikke fortryde det.”
”Men jeg kan ikke dele pengene med dig, med mindre jeg får kontanter,” indvendte Trish.
Butiksassistenten kom tilbage med en billet, hvor de magiske ord SAMME DAG var blevet stemplet.
”Nå, men jeg er altså nødt til at have kontanter,” fortsatte Trish. ”Jeg kan ikke vente på, at andre sender kunder til mig. Vi har en krise. Min mand . . .” Hun dæmpede sin stemme, ”er løbet ind i en krise på jobbet, og jeg er nødt til at begynde at dække vores månedlige udgifter.” Da jeg forlod forretningen, sagde Trish, ”lad være med at ringe i eftermiddag, han er sikkert hjemme. Jeg ringer til dig. Du skal ikke være bekymret, jeg skal nok være der, alt er fint. Jeg mener, det bliver det, når alt er tilbage på sporet igen. Jeg er nødt til at finde ud af, hvordan jeg får betalt realkreditlånet, uden at han finder ud af, hvor pengene kom fra.”
Nogle minutter senere ringede Jasmine.
”Nå,” sagde hun. ”Stoler Trish ikke nok på mig til en byttehandel? Jeg har haft det samme telefonnummer i ti år. Jeg er ikke en døgnflue . . .”
”Lad nu være med at være fjollet!” protesterede jeg. ”Jeg støtter dig 100%. Hun ved, at du er god for enten kontanter eller kunder. Hør her, hun er under stærkt pres.” Jeg ville ikke fortælle Jasmine noget, som Trish knap nok kunne få sig til at fortælle mig, men det lyder som om, hendes mand har mistet sit job. ”Trish har en datter, og hun synes, det er pinligt at være nødt til at bede dig om kontanter. Det handler ikke om dig.”
Til min lettelse kom Jasmine ikke med indvendinger.
”Og hvad er det med det her torturakademi? Den pige er berygtet. Jeg har hørt om hendes skøre fyre i årevis,” sagde Jasmine. ”Jeg håber, ikke det forventes, at der skal flyde blod, mener jeg. Jeg gør det, hvis han insisterer, men det er ikke noget for mig, ved du nok? Hvor skør er han?”
Folk overdriver virkelig med hensyn til Trish.
”Kun let tortur,” forsikrede jeg hende. ”Han er ikke rigtig ude efter smerte.”
”Gud ske tak og lov!” sagde hun. ”Masochisme er så udmattende.”

— Onsdag, 11.4.01 —

Da jeg nåede frem til Michelangelo, var Jasmine i soveværelset med Tom og Trisha.
Charmaine, der ventede på sin tur, lukkede op. Lige som mig var hun klædt i en simpel nederdel og en sød bluse, men hendes var knappet mere op end min. For at fremvise hendes nye ejendele. Charmaines supersizing var teknisk set en succes, men hendes bryster er lidt større, end de behøver være. De er faktisk for store til hendes fysik.
”Debbie er her,” sagde hun. ”Og Jasmine holder ham beskæftiget.”
En høj, slank pige med tungt pandehår, der havde små, rektangulære briller, havde krøllet sig sammen i en stol, og legede med sin mobil. Hendes hår var i to tykke, brune fletninger, der nåede skulderne. Da hun så op og smilede, bemærkede jeg, at hun også havde bøjle.
”Det er mig næste gang,” sagde Debbie med et fnis.
Hvordan havde Trish fået fat i en nogen og tyve-årig med bøjle til torturakademiet? Hun var perfekt til at spille rollen som skolepige, specielt med Tommy, der ikke forlanger oralsex, men . . . det ville være uhøfligt at spørge, hvordan hun, øh, normalt håndterer det.
”Debbie er ikke mit rigtige navn,” sagde hun af sig selv. ”Det var Trishas ide. Jeg kan godt lide mit rigtige navn, men Trish synes, Emily lyder for ordinært. Vi er kusiner. Hun har altid haft en mening om alt.”
”Jeg hedder Sabrina,” fortalte jeg hende. Der var noget ved hendes kvidrende afsløringer, der fik mig til at ville skjule mit eget navn.
Charmaine så bekymret ud. Debbie var omtrent samme alder som Charmaine, altså i menneskeår. I ”luderår” er de næsten en hel generation fra hinanden. Charmaine ville ikke drømme om at lade en ”ældre sveske” fortælle hende, hvilket navn hun skulle arbejde under.
”Er det din . . .” Muligheden var også begyndt at dæmre for mig, ”. . . din første gang?” spurgte Charmaine.
”Det kan man ikke sige,” sagde Emily/Debbie. Hun begyndte igen at pille ved telefonen, og så op. ”Bor i begge i New York?”
Jasmine, der kun havde bh, nederdel og høje hæle på, sneg sig ud fra soveværelset, lukkede døren bag sig, og sagde med en høj hvisken, ”Debbie din tur. Men, hun vil have, du venter cirka et minut, så hun lige kan tale med ham.”
Debbie/Emily var allerede oppe og trak opmærksomhed med sin iver og lange ben. Hun var næsten som et siv. Hun havde et plisseret miniskørt på, der ville se forkert ud på de fleste af os. På hende var det helt rigtigt.
”Glem ikke din taske,” sagde Charmaine til hende. ”Og din telefon.”
Debbies håndtaske stod på tæppet, halvt åben, og hun var lige ved at glemme telefonen på stolen.
”Men jeg er tilbage lige om lidt,” sagde hun.
Alligevel bukkede hun sig ned for at tage sine ejendele og kom derved til at blotte sine røde, blondetrusser, før hun forsvandt ind i ”torturkammeret.”
Nogle få minutter senere gik jeg også ind. Debbies naivitet i stuen – en erfaren pige efterlader ikke sin telefon og slet ikke sin kalender – blev gentaget i soveværelset. Mere end en gang. Trish var nødt til at stoppe Debbie, så hun ikke kom for tæt på vores ”fange.”
Bøjle på tænderne viste sig ikke at være nogen hindring, overhovedet. Det falder Debbie naturligt at bruge sin mund, og hun var ikke interesseret i at pine Tom. Hun ville, i stedet, behage ham, hvilket er rørende, tror jeg. Men det ville gøre vores eftermiddag kort og fuldstændigt ødelægge den erotiske forestilling. Den aftalte handel var, at Tom skulle nyde nogle få timers afstraffelse/spænding/afveksling, før han til sidst skulle komme ved sine egne anstrengelser. (Selvbetjening er et gentaget tema hos Frøken Thalias kunder.) Og hvordan kan Charmaine deltage, hvis Debbie gør ham færdig nu?
Disse kalkulationer var spildt på Debbie, der – typisk for nybegyndere – er selvisk på alle de forkerte steder. Nye piger kan være irriterende, og hende her gik mig på nerverne. Skabte ekstraarbejde. For mig og Trish. Ethvert vink, ethvert tegn gik hen over hovedet på Debbie. Men Trish var besluttet på, at der skulle komme saft ud af den citron.