Leksis - en god historie

En god historieLibby syntes, hun havde et godt liv: tre vidunderlige døtre, en mand der elskede hende, og venner der hjalp hende gennem tykt og tyndt.

På det seneste har rollen som mor afsløret nogle af sine mindre charmerende sider. Det ældste datter er prototypen på en genstridig teenager, den yngste sætter spørgs­målstegn ved alt mellem himmel og jord. Den mellemste datter er forholdsvis uproblemastisk, og manden opfatter Libby som den, der er ansvarlig for så og sige alt; forældre­møder, rengøring, et fyldt køleskab og rent tøj i skabet.

Libby tilstræber hele tiden at være den perfekte mor. Hun melder sig til en lokal miljøgruppe, så den yngste datter kan få svar på sine mange spørgsmål om klodens tilstand. Hun håndterer sin ældste datter med stor for­sig­tighed, da hun finder en pakke med 21 små piller på hendes værelse, forsøger at holde liv i et ægteskab,  som kører på auto­­­pilot, og passer sin alzheimerramte far.

Libby bliver involveret i miljøsagen, og genopdager at livet er andet end forældremøder og prisen på æbler i super­markedet. Hun plejede at have engagement og vilje. Det vil hun have tilbage – i hvert fald noget af det. Men, da hun og datteren møder Daniel, en attraktiv, lidenskabelig og spontan miljøaktivist, er der lagt op til den store følel­sesmæssige katastrofe i Blake-familien. Libby finder ud af, at det ikke bare er et spørgsmål om at starte forfra igen …
Hjemmeside af AWORK Webbureau